Cel mai nou loc din oras – The Harp Bakery

test

S-a deschis cel mai nou loc din oras dedicat patiseriei si produselor pe baza de faina – The Harp Bakery

Luna noiembrie a adus un cadou delicios bucurestenilor si nu numai: The Harp Bakery, cel mai nou si dichisit spatiu dedicat artei culinare in general si produselor pe baza de faina, in mod special. Intr-un ambient elegant, pe strada, invadat de arome proaspete, muzica in surdina, cu personal instruit si atent la preferintele clientilor, The Harp Bakery este o invitatie in lumea gusturilor rafinate frantuzesti adaptate bucatariei locale. Aici se gasesc minunatii variate, de la sandvisuri, paste, salate, omlete, deserturi, croissante, pizza, quiche-uri, painici si multe altele. Toate preparate cu pasiune si migala in laboratorul propriu de maestri brutari si patiseri.

The Harp Bakery este situat chiar in inima Bucurestilor, la o aruncatura de bat de Palatul Parlamentului, vis-a-vis de Piata Unirii, in vecinatatea Centrului Vechi. Este locul perfect pentru a incepe ziua cu energie, a savura o dupa-amiaza lenesa alaturi de un cappuccino spumos si o tarta cu fructe proaspete sau a admira povestea orasului din spatele vitrinei sticloase.

The Harp Bakery ii invita pe toti indragostitii de frumos si delicios intr-o calatorie culinara condimentata cu ingrediente proaspete de cea mai buna calitate. Un loc unde stilul intalneste pasiunea pentru gatit, perfect pentru intalniri de afaceri, ocazii cand vrei sa te rasfeti sau vrei sa te lauzi prietenilor locali sau expati cu o noua descoperire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.